luni, 20 septembrie 2010

Fosti elevi - amintiri prezente






Vineri, la o saptamina dupa Halloween, am decis cu elevii MEI, de la 8 E se mergem la Full House, la o pizza si un suc.
Asa ca am trimis-o inainte pe Paula (M.) sa vorbeasca si cind ne-am asigurat ca avem rezervare, am pornit intr-acolo.

Cred ca 21 de elevi au reusit sa ajunga iar distractia n-a intirziat sa apara, pentru ca s-au simtit bine, s-au descatusat energii, simpatii, s-au anihilat antipatii, pentru ca au reusit sa se cunoasca mai bine si in alt mediu, intr-un cadru neprotocolar, cum este un semiclub de acest fel.
M-am bucurat mult sa-i simt alaturi pe copii, sa-i vad cum ma inconjoara cu recunostinta, de parca si aici eu trebuia sa fiu centrul atentiei, parca nu era de ajuns la scoala, dar cred ca asa au simtit ei asa au dorit poate sa-mi multumeasca, stringindu-se ciorchine in jurul meu, bine unii baietii s-au strins ciorchine in jurul unor frumuseti locale, si nici macar nu puteau deschide gura, asa de indragostiti erau.

Ce vreti, de-ale tineretii valuri (de hormoni!!!).
Una peste alta experienta aceasta cu ai MEI elevi, o trec la capitolul amintiri prezente placute, simpatice, revigorante si sunt convins mai ales pentru ei, unice.
Pentru ca un colectiv se uneste, se omogenizeaza si in altfel de activitati, care exced structura scortoasa a unei sali de clasa, reusind astfel sa treaca in alt plan al comunicarii interpersonale. Bravo, lor ca stiu sa se distreze, este clar ca le mai trebuie iesiri din acestea (adica la muzee, la colectii de arta, teatre etc.- nu glumesc, nu ca astea nu te formeaza spiritual, dar nu reusesc sa te apropie suficient de colegii tai).
Sa nu fiu inteles gresit de catre parinti dar in patru ani de gimnaziu, o asemenea iesire se intimpla poate o data iar celelate activitati extrascolare culturale si culturalizante se intimpla mult mai des.

comentarii:

diana spunea...

Cred ca sunt prima care da un comentariu ..!!!! A fost o experienta, in care am reusit sa ne strangem o mare parte a colectivului, ceea ce nu s-a intamplat in cei 3 ani trecuti...Ma bucur mult ca ne sunteti diriginte ! Acest an, cu siguranta ii va compensa si pe cei trecuti ( nu am spus pierduti cum spun altii, pentru ca au fost si parti bune, nu neaparat numeroase, dar totusi considerabile).
Despre ziua de vineri, eu m-am simtit minunat, am vazut si alti oameni care nu coincid cu persoanele de la scoala, care s-au distrat si au lasat la o parte orgoliul.
A lipsit insa ceva...muzica a fost, dar nu un repertoriu asteptat...si dansul, care a fost pe lista neagra.
Abia astept urmatoarea iesire plina de distractie acompaniata de melodii in top si oglindita in pasi de dans care de care mai originali!

Diana Agop

Anonim spunea...

A fost asa frumos!De abia astept urmatoarea iesire:).Cum ati zis si dumneavoastra , ma bucur ca ne-ati putut cunoaste altfel decat suntem la scoala si ca noi radeam din orice prostie de atata fericire(mai ales ca eram cu dumneavoastra).Toata iesirea asta ne-a facut pe noi sa credem ca suntem uniti desi unii erau de alta parere.

Cristina

P.S.Dirigule pot sa va mai fac o poza?(scuze ca nu am fost politicoasa atunci)

calatorul spunea...

Cred ca va fi destul de greu sa mergem undeva unde sa si dansam, dar studiem problema. Ma bucur mult ca v-a placut acolo.Te pup Diana . Dirigu'

Bineinteles ca poti sa-mi faci poza, dar nu-mi amintesc sa fi fost nepoliticoasa. Nu cred ca altii au fost de alta parere. Te pup. Dirigu'

Anonim spunea...

dah...aceasta iesire ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bn j desi am stat in 2 grupuri mai mari am reusit sa ne intelegem si cu cei pe care poate nu i suportam si am ras impreuna fara sa ne uitam in jurul nostru...a fost frumos mai ales ca ne-a unit bucuria si pofta de viata.A fost ceva special...noi uniti pentru prima data datorita dumneavoastra si poate putin datorita noua...oricum asta nu inseamna k doamna diriginta nu a reusit sa ne uneasca dar desi a incercat noi ''ne-am impotrivit''.Aceasta iesire a fost printre momentele cele mai frumoase din acesti 3-4 ani iar eu sper sa nu fie ultimul si cand vom avea ocazia sa ne mai intalnim dar de aceasta data sa fim toti inclusiv dumneavoastra si doamna diriginta

Cu respect,
Stefana

AncaR spunea...

nu puteti sa faceti o iesire ca asta sau o excursie si cu 8D'ul

Anonim spunea...

Intr-adevar a fost o iesire deosebita pentru ca ne-am cunoscut mai mult in cele 2 sau 3 ore decat in cei 3 ani de pana acum ... Mi-a placut mult faptul ca ati subliniat cuvantul mei :))
P.S. trebuie sa schimbam regulamentul pentru ca chiar daca sunt sefa clasei vreau si eu sa ma propun ca elevul saptamanii :(( altfel o s raman cu bulina aia neagra nemernica!
Delia (nu cantareata)

calatorul spunea...

Stefana, poate vom reusi sa mai mergem, sper ca ti-ai cunoscut colegii mai bine si ca multe din prejudecatile tale despre unii au disparut sau macar s-au atenuat.Te pup' Dirigu'

calatorul spunea...

AncaR stii bine ca nu se poate, iti inteleg frustrarea dar asta este situatia cu incadrarile profesorilor pe clase. Mai bine ramii cu o amintire frumoasa, atit cit ne-am cunoscut. Te pup . Profu'

Delia eu te voi propune. Ai dreptate putem schimba regulamentul. Te pup. Dirigu'

Anonim spunea...

imi place km s-a exprimat cristina la sfarsit respectiv "P.S"-ul :)))
a fost o iesire foarte draguta.. mai putin partea in care mihai a scapat sucul :))) dar am trecut si peste asta :">.Normal k face numai q 8E`ul>:P>:P da stiu k sunt rautacioasa:D.

gabi

calatorul spunea...

Gabi cred ca este primul comentariu al tau, ma bucur ca ti-a placut, chiar si partea cu sucul!!
La mine pe blog, am rugat copii sa nu folosesca nici un emoticon. E un bun exercitu. Te pup. Dirigu'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu